FORDELER

KVALITET

Kvaliteten til elementhus ligger i detaljene, og det er ingen detalj eller prosess som er for liten for oss. Vi er godt kjent med alle aspekter av jobben vi skal gjennomføre, og kan garantere at ditt fremtidige bygg kommer til å bli flott, tett, og blir utført av et ressurssterkt team med materialer av høy kvalitet.

GARANTI

Vi har 5 års garanti for våre tjenester og produkter. Vi garanterer den høyeste kvaliteten, og god kommunikasjonsflyt.

PRIS

Elementhus er gunstig for deg – du kan spare både tid og penger. Denne type hus er bygget raskere enn ved bruk av andre teknologier, og kan bli bygget under alle sesonger i året. Produksjonen vår er en kombinasjon av kvalitet og kostnad!

PRESISJON

Presisjons- og detaljkalkulasjon spiller en stor rolle i husbyggingsprosessen. Investering i innovativ teknologi som kommer på markedet, bruk av programmet SEMA (et av de mest nøyaktige programmene) og automatisert materiellforberedningsprosess utført av CNC tre-prosessering maskiner gjør at selskapet kan oppnå den beste kvaliteten og maksimere presisjon.

FLEKSIBILITET

Hovedfokuset vårt ligger hos kunden, og vi gjør vårt ytterste for å kombinere dine ønsker med våre muligheter ved å være fleksible i justeringer og komme med forslag. Gjennom prosjektet gjør vi alt for å prøve og skape et stressfritt miljø for kundene våre.

HOLDBARHET

Elementhus er langvarige og holdbare bygninger, og alle steg i byggeprosessen er viktige. Levetiden til husene er bestemt av nøyaktighet, kvaliteten på materialene og kompetansen til snekkerne.

INNOVASJON

Moderne teknologi og utstyr garanter høy kvalitet av våre produkter. Vi har allerede innført mye innovasjon, og det er mye mer i vente. Vi ønsker å være konkurransedyktige både lokalt og på verdensmarkedet.