OM OSS

Vi, Timber Walls, produserer og konstruerer elementhus og modulhus etter TEK17 standard. Vi kan også tilby en koselig terrasse, sauna, grillhytte og mye mer.

Det er ikke bare bolighus vi designer, produserer, bygger og gjenoppbygger, men også industrielle bygninger. Grunnet vårt firmas kompetanse, oppdaterte teknologi og innovative produksjonsteknikker er vi klare til å ta på oss store prosjekter.

Vårt selskap verdsettes for vår høye kvalitet, ærlighet, nøyaktighet og innovative løsninger.

Vi er i konstant forbedring og bruker verktøy fra Lean systemet for å kunne skape en høyere verdi for kundene våre ved å benytte mindre ressurser.

Vårt firma er opptatt av miljøproblemer, og har stort fokus på økologi.

«Timber Walls» samarbeider med pålitelige leverandører. Vi benytter tidstestet og pålitelige materialer, nye teknologier og de beste verktøy og utstyr.

Selskapet er stolte av sine medarbeidere som består av erfarne og profesjonelle fagfolk som alltid bygger på kvalifikasjonene sine med variert trening og kurs.

Våre ansatte er alltid klare til å benytte kompetansen sin for å finne det beste produktet og den beste løsningen for prosjektet.

Hver eneste kunde er høyt respektert og satt pris på i vårt selskap. Våre fagfolk arbeider konstant for å forstå kundens behov og finne den beste løsningen for å kunne møte kundens forventninger.

Teamet til «Timber Walls» JCS utfører arbeid raskt, og med god kvalitet. Våre kunders forventninger er det viktigste for firmaet vårt. Vi ønsker å gjøre drømmene dine virkelige: nøyaktig, perfekt og i god tid. ,Vi benytter fullkvalifiserte fagfolk, samt ny teknologi og nytt utstyr i prosjektene.